Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision επιβεβαιώνει ξανά για μια πλήρη premium κυκλοφορία Call of Duty μέσα στο 2023

*
Η Activision επιβεβαίωσε ξανά πως θα λανσάρει μια πλήρη premium έκδοση του Call of Duty μέσα στο 2023. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jason Schreier απο το Bloomberg πέρυσι, δεν θα κυκλοφορούσε premium Call of Duty από την Treyarch μέσα στο 2023 όπως μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η Activision. Στο οικονομικό meeting της εταιρείας το 2022 όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει κανονικά Call of Duty.

Σύντομα μετά απο αυτή την ανακοίνωση, ο Schreier απάντησε δηλώνοντας ξανά πως το premium περιεχόμενο που αναφέρει η εταιρεία θα αφορά μεγάλο DLC για το Call of Duty: Modern Warfare II.


Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη τι ακριβώς σημαίνει η λέξη “premium” που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν η εταιρεία και δημοσιογράφοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*